Де знайти рефералів

22.02.2015 15:15

Напевно, кожна людина, хотіла би мати пасивне джерело доходу, яке працюватиме без постійних вкладів праці. Способів організації такої системи досить багато, і одним з найкращих є створення реферальної мережі. Можливість її споруди, пропонує маса сервісів, це можуть бути Клікові спонсори, біржі контенту, партнерки та інші проекти, на яких люди заробляють гроші. Суть надання таких можливостей легко пояснюється, адже ви будете приводити людей в систему, а система в свою чергу буде ділитися з вами доходом.

 

Заробіток на рефералах

Залишається тільки дізнатися, де знайти рефералів і можна переходити до активних дій. Залучити рефералів з ​​мінімальними витратами, можна при використанні поштових сервісів, створюючи завдання. Наприклад, спробуйте використовувати Wmmail, достатньо зареєструватися в системі, поповнити баланс і створити завдання, після чого отримувати гарантованих рефералів. Гарантовані вони, тому що ви будете вручну переглядати виконання вашого завдання, і якщо користувач не зареєструвався або не став вашим рефералом, ви зможете відмовити йому у виплаті. При створенні завдання, обов'язково встановлюйте його в розділ «Реєстрація з активністю», щоб виконавці мали виконати якісь дії. Прийняття дій необхідно для того, щоб зацікавити партнерів, можливо, що вони захочуть там залишитися і будуть активними користувачами. Спам все ще не втратив актуальність, і може використовуватися для залучення рефералів. Досить знайти базу поштових адрес цільової аудиторії і можна приступати до справи.

Розсилка спаму, звісно не ідеальний варіант, але з іншого боку, дозволяє залучати користувачів абсолютно безкоштовно. У листах ви зможете вказувати будь-яку інформацію, яка, на вашу думку, стане ефективним засобом активізації дій потенційного партнера. Так самознайти рефералів можна і серед користувачів пошукових систем і соціальних мереж. Для цього вам буде потрібно створити власний майданчик, у вигляді сайту або хоча б соціальної спільноти. За допомогою власного проекту, ви зможете залучати дуже багато користувачів, головне розкрутити майданчик і зробити її популярною, при високій відвідуваності набрати рефералів не складе труднощів. Почніть спочатку з оповіщення ваших знайомих і друзів, які довіряться вашим вибором і обов'язково вступлять в систему. Як показує практика, користувачі, залучені за особистої рекомендації, досить часто стають активними рефералами. Та до того ж вам буде набагато цікавіше заробляти разом зі своїми друзями. Заробіток на рефералах, це відмінний вибір, але щоб він став прибутковим бізнесом, доведеться дуже постаратися.